torstai 16. syyskuuta 2010

Miehiä riittää!

Se on nyt sellainen tilanne tällä osastolla, että miehet ovat vallanneet tämän. Täällä on minun lisäksi vain yksi nainen. Tällä naisella on kuitenkin joku infektio, joten emme voi olla samassa huoneessa. Niinpä eilen huoneeseeni tuli sitten lähteneitten naisten tilalle kaksi miespotilasta. En oikein tykännyt tilanteesta ja pakko myöntää, että itkuhan siinä pääsi. On muutenkin niin raskasta ja sitten vielä tuollainen yllätys.

Kaikki meni kuitenkin ihan ok. Eniten pelkäsin yötä, kun miehet tunnetusti kuorsaavat ja kovaa. :D Toinen mies kuitenkin otettiin käytävälle nukkumaan, kun hän repi tippansa irti ja oli muutenkin aika levoton. Toinen mies nukkui rauhallisesti eikä yllätyksekseni edes kuorsannut. :)

Nyt olen sitten päässyt yksinhuoneeseen. :) Se on ihan mahtavaa! Sain tämän huoneen, kun täällä Tampereella enää niin vähän aikaa olen. Mutta jos viikonlopun aikana tänne sattuu tulemaan eristyspotilas, niin sitten menetän huoneen. Toivottavasti niin ei käy, sillä tämä oma rauha viikkojen jälkeen on todellakin tervetullutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti