maanantai 13. syyskuuta 2010

Eloa sairaalassa

Vaikea homma keksiä aina joku järkevä otsikko. :D

En ole tänne taas pahemmin kirjoitellu, kun ei täällä mitään tapahdu. Pään magneettikuvaus on tällä viikolla joku päivä edessä ja ihotautilääkärin pitäis käydä kattomassa varpaassa olevaa syylää. Se on hyvä tässä samalla hoitaa, kun täällä nyt makoilen.

Viime perjantaina oli luustontiheysmittaus, kun kalkkiarvot olivat matalat. Epäilevät osteoporoosia. Tuloksia ei vielä tänään ollut tullut.

Huoneessa on taas potilaskaverit vaihtuneet. Haluaisin kyllä jo sen yksinhuoneen, mutta siellä on jo uusi potilas. Ei sitä sitten annetukaan mulle, vaikka niin lupailtiin. Onhan mulla tässä ihan ok paikka ikkunan vieressä, mutta aina saa jännätä millaisia ihmisiä tulee viereen. Eniten jännitän sitä, että kuorsaako uusi tyyppi. Oon niin herkkäuninen, että vähäinenkin kuorsaaminen häirittee jo tosi paljon. On mulla onneks oikein kunnon korvatikkiä mukana, jota tungen yöksi korviin, niin etteivät äänet kuulu. Mutta silti sitä aina jännittää.

2 kommenttia:

  1. sama vika noiden otsikoiden kanssa... :D

    No ei sulla sentään oo ollu esim sellasta naapuria joka huutaa keskellä yötä esim että "äitiiiii, anna aamupuuroa!!" vanhempaa ihmistä... eihän kukaan tollaselle tietty mitään voi mut kyl se hieman häiritsee....

    sulla epäillään ja tutkitaan koko ajan yhtä jos toista. et oo juurikaan kirjottanu sun omista tuntemuksista kaikkeen. Ymmärrän jos ei halua kaikkea paljastaa mut olis kiva jotain kuulla :)

    VastaaPoista
  2. Ei oo onneks vielä tollasta naapuria sattunut kohdalle. Ja toivottavasti ei tulekaan!

    On muuten todellakin noi omat tuntemukset jääneet vähän vähälle. Voisinkin kirjoittaa seuraavaksi niistä. :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista