perjantai 8. lokakuuta 2010

Vyöruusu

Mulla alko keskiviikkona outo kipu oikeella yläselässä. En kuitenkaan kiinnittäny asiaan sen enempää huomiota. Torstaina kipu kuitenkin paheni ja alueelle ilmeni outoja näppyjä. Lisäks näpyt levis kaulalle ja etupuolellle.

Näytin näppyjä hoitajalle, mutta hän ei reagoinut asiaan mitenkään. Illan aikana kipu kuitenkin näppyjen alueella paheni ja sanoin asiasta yökölle. Hän levitti alueelle rasvaa ja antoi kylmäpussin, jolla sain rauhoittaa punoittavaa kohtaa. Se helpotti.

Tänään aamulla näytin näppyjä lääkärille ja hän totesi heti sen olevan Vyöruusu. Se on Vesirokon jälkitauti, joka nyt aktivoitui mulla alennetun immuunipuolustuksen takia. Illalla siihen aloitettiin antibioottikuuri suonensisäisesti. Kolme kertaa päivässä se nyt menee.

Antibioottikuuri uhkaa nyt sitten kotiutumistani aika lailla, sillä se ohjeitten mukaan kestää 1-2 viikkoa. Tosi tyhmää! :( En ymmärrä, kuinka mulle koko ajan tulee lisää näitä ongelmia. Voisko nää joskus loppua?!! :(


Keuhkolääkäri kävi tänään mua jostain syystä kattomassa. Alkuviikosta tehdään vielä jotain tutkimuksia keuhkoihin liittyen. Siis jos ne saadaan alkuviikkoon. Nekin uhkaavat kotiinpääsyä.

Taitaa olla parasta, että lopetan jäljellä olevien öitten laskemisen, kun pahasti näyttää siltä, että kotiinpääsy siirtyy. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti