keskiviikko 11. elokuuta 2010

Tasan kolme viikkoa siirroista

Uusi maksa ja munuainen ovat toimittaneet virkaansa nyt tasan kolme viikkoa ja tähän asti kaikki on mennyt hyvin. :) Happea tarvitsen vielä aika lailla, virtaus on 10l/min. Se tässä nyt onkin suurin ongelma. Toivottavasti happiongelmakin ajan kuluessa eteenpäin poistuu.

Äiti on nyt ollu täällä viime perjantaista tähän päivään asti seuranani. Mukavaa, kun on seuraa. Huomisen ja ja perjantain saan olla muuten yksi, vain yksi isän täti käy katsomassa. On ihan mukavaa saada olla välillä yksinkin, niin saa levätä ja tehdä, mitä haluaa. Koko perhe tulee taas katsomaan viikonloppuna ja äiti jää ensi viikolla samalla tavalla vielä viikonlopun jälkeenkin.

Tänään mulle tehtiin lastenklinikalla Meilahdessa pään magneettikuvaus. Olin teholla pari kertaa saanut jonkun kouristuskohtauksen, jonka syytä ei tiedetä ja sitä nyt selvitetään. Magneettikuvaus tehtiin jo aikaisemminkin, mutta silloin olin vielä niin lääketokkuroissa, että kuvat olivat epäonnistuneet. Nyt saatiin paremmat kuvat. :)

Kävelen jo itse, rollaattoria työnnellen. Täällä osastolla ei happipullorollaattoria ole, mutta eilen yksi mukava nuori mieshoitaja rakensi mulle sellaisen. Nyt ei enää tarvitse pyytää hoitajaa mukaan vessareissuille. :)

Pään magneettikuvausten vastausten myötä lääkäri tekee jatkopäätöksiä mm. lääkityksestä. Tällä hetkellä mulle tiputetaan vielä kahta antibioottia kanyylin kautta. Olisi kyllä hienoa päästä kanyylistakin eroon. Sitten ei menisi missään enää mitään letkuja eikä olisi sidottu mihinkään kiinni.

Leikkaushaavasta poistettiin joka kolmas tikki sunnuntaina ja maanantaina otettiin loput. Haavat ovat todella siistit.

Kyllähän tässä alkaa jo odottaa ainakin kotisairaalaan siirtoa. Jos magneettikuvista ei löydy mitään vakavavaa (jota todella toivon) ja muutenkin arvot pysyvät ok, en näe mitään syytä, miksi en voisi päästä Tampereelle. Happiasian korjaantumista on turha jäädä tänne odottelemaan.

Tällaista tällä kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti