perjantai 27. elokuuta 2010

Tampereella ollaan!

Huh, onpa viikossa taas ehtinyt tapahtua paljon! :)

Keuhkotutkimuksen tulokset tulivat viikon aikana eikä mitään löytynyt. Hyvä niin. Nyt vain odottelen, että luonto korjaa itsestään hengityksen kuntoon. Aikaahan se vie, mutta onneksi sain eilen sairaalasiirron Tampereelle eli lähempänä kotia ollaan. :) Helpompaa koko perheelle.

Siirtyminen Kirurgisesta sairaalasta TAYS:iin ei kuitenkaan ollut ihan niin helppoa henkisesti kuin ensin ajattelin. Kirran tilava huone vaihtui todella ahtaakasi sairaalahuoneeksi. TAYS on niin sairaalamainen verrattuna Kirran kodikkaaseen tunnelmaan. Onneksi sentään tänään sain vaihdettua keskipaikkani ikkunapaikkaan, niin näkee ulos ja on hieman enemmän tilaa vieraillekin.
Lisäksi on yllättävän vaikeata olla näin lähellä kotia, mutta ei sitten kuitenkaan pääse vielä kotiinkotiin.

Täytyy nyt vain yrittää kärsivällisesti jaksaa. Kirralla aikaa meni 5 viikkoa, täällä voi mennä saman verran. Kontrolliaika Helsinkiin on 20.9. Saa nähdä, olenko siihen mennessä päässyt kotiin. Toivottavasti... Päivät täällä täyttyvät netissä hengaamisesta, lukemisesta ja television katselusta. Mitään tutkimuksiahan mulle ei enää tehdä, olen täällä vain toipumassa ja odottamassa hapetuksen parantumista.

3 kommenttia:

  1. Sairaalassaolo on rankkaa. Sait uuden lukijan. Itsekin saatan (huom. saatan, en välttämättä) joutua joskus sydämen siirtoon. Jaksamisia!

    VastaaPoista
  2. Jep, yllättävän rankkaa täällä henkisesti on. Onneksi nyt Tampereelle siirron jälkeen koko perhe pääsee helpommin katsomaan mua, vaikka joka päivä.

    Ja kiitos! Toivottavasti sydämensiirtoa ei tarvitse tehdä. :)

    VastaaPoista
  3. Se perheen vierailu on kyllä sellainen päivän kohokohta, on mitä odottaa ja tuntuu että aika kuluu nopeammin, kuin niinä päivinä jolloin kukaan ei tule.

    VastaaPoista