tiistai 30. marraskuuta 2010

Hohoijaa

Heräsin aamulla puhelinsoittoon Helsingistä. Hoitaja siellä soitteli maksaosastolta ja kyseli, että oonko tänään tulossa osastolle. Mun ois pitäny olla siellä kymmeneltä. Kerroin sitten, että viime käynnillä sovittiin, että aika perutaan ja aivojen magneettikuvaus tehdään Tampereella. Hoitaja oli tästä ihan tietämätön, mutta hyväksyi selitykseni.

Parin minuutin kuluttua puhelin soi uudestaan. Nyt Helsingistä soitti toinen hoitaja. Hän sitten ilmoitti, että kyllä mun nyt on tultava Helsinkiin magneettikuvaukseen. Enpä suostunut tulemaan. Ei todellakaan kiinnosta maata taas osastolla, kun vasta siellä olin. Hoitaja onneksi lupasi selvittää asiaa niin, että saan magneettikuvaukseen ajan Tampereelle. Lupasi soittaa vielä tän päivän aikana asiasta uudestaan, mutta eipä oo soittoa kuulunu..

Ärsyttää, kun asiat joista sovitaan ja joista mulle kerrotaan ei sitten kuitenkaan mee eteenpäin sairaalassa, vaan siellä ollaan ihan tietämättömiä kaikesta. Voisko tiedonkulku sairaalan sisällä olla vähän parempaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti