torstai 25. marraskuuta 2010

Poissaolokohtaus

Sain eilen saunassa poissaolokohtauksen.

Kaikki alko siitä, kun sängylläni riisuin vaatteet ja menin sitten vessaan. Vessasta siirryin suihkuun aika hengästyneenä. Kädet vapisi jo siinä vaiheessa hulluna ja pääsin vaivoin istumaan suihkussa olevalle penkille. Seuraava muistikuva onkin sitten siitä, kun herään suihkun lattialta ja sisko soittaa paniikissa ambulanssia. Sisko antoi puhelimen mulle ja juttelin hetken ite hätäkeskuksen tyypin kanssa. Peruin ambulanssin, sillä luulin vaan pudonneeni tuolilta. Kaikki valkeni, kun sisko puhelun jälkeen kertoi kouristuskohtauksesta, jonka olin saanut.

Kerrottiin tapahtumasta äitille, kun se tuli töistä kotiin. Se tilas ambulanssin uudestaan ja sillä sitten menin ensiapuun.

Ensiavussa otettiin verokokeita, valtimoverinäyte, EKG ja keuhkokuva. Kaikki oli ihan kunnossa ja yöksi jäin tarkkailuosastolle. Aamulla mua kävi neurologi kattomassa. Sen mukaan kohtaus saattoi johtua rajusti nostetusta Sandimmunannoksesta. Ite kyllä vähän epäilen tuota teoriaa...

Nyt oon sitten taas kotona, mutta vapinaa ilmenee heti, kun kävelen pidemmän matkan. Nyt pitää siis ottaa tosi rauhallisesti.

1 kommentti: