maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kumpi on oikeassa, lääkäri vai potilas?

Turvotukset on koko ajan vain pahentuneet, joten päätin sitten tänään aamulla soittaa Taysiin ja kysyä, että mitäs tässä nyt pitäis tehdä.

Sain jutella lääkärin kanssa ja hän pyysi mua tuleen näyttäytyyn. Ajattelin sillon, että kerrankin lääkäri, joka ottaa asiat tosissaan eikä vaan vähättele mun ongelmia puhelimessa.

Niinpä sitten menin gastroenterologian polille. Eipä tietenkään ollut turvotuksia sillä hetkellä ollenkaan, kun ne sulaa aina öisin pois. Yritin selittää sen myös lääkärille, mutta hän sanoi vain ettei täällä mitään näy. Hän myös kyseenalaisti koko turvotukset kokonaan ja kysyi multa, että mistä voin olla niin varma, että onko ne nesteturvotuksia ollenkaan.

Ärsyttää tollanen käytös. Kyllä mä oman oloni tiedän enkä tulis turhaan valittaan lääkärille. Turvotukset tuntuu tosi ikävältä selässä ja kun ne on pahimmillaan, sen kyllä myös näkee ihan paljaalla silmällä. Tässä tuli nyt sellanen olo, että mua ei haluta uskoa.

Ens viikolla on taas labrojen vuoro, joten jos niistä vaikka jotain näkyis. Jos ei, niin sitten pitää odotella heinäkuun loppuun Helsingin kontrollia. Tän kokemuksen jälkeen kyllä pelottaa, että sielläkään ei uskota mua, vaan jätetään asia sikseen.

2 kommenttia:

  1. Heipsan! :)
    Löysin tänään blogisi ja Kyyneleet silmissä luen tätä sun "elämäsi taistelua" kohti parempaa aikaa..
    On mahtunut tähän niin huonoa, kuin hyvääkin!

    Aivan mahtavasti kirjoitat ja Todella paljon olet joutunut kokemaan nuoreen ikääsi nähden!
    Toivon vaan sinulle kaikkea hyvää ja ennen kaikkea: Paljon Terveyttä ja Sitä Elämän-iloa mitä tästä nyt sitten pursuaakin aina jostain välistä! :)

    *Onneksi sinulla on rakastava ja Mahtava Perhe! <3*

    Ja ennen kaikkea Sinun suhtautuminenkin on ollut aivan käsittämättömän kehuttavaa/Rohkaisevaa(vaikka uskon miten raskasta on ollut ja on varmasti vieläkin!!)

    Tätä lukiessa "saa olla hengessä mukana" ! :)

    Suuret kiitokset,että jaat tämän kanssamme!
    Voimia hirmusesti! *Haleja* :)
    <3: Kikka

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentista! :) Joskus mietin, että miks täällä näitä asioitani ja ajatuksiani jaan, mutta tällaset kommentit saa innolla jatkamaan. :) KIITOS!

    VastaaPoista