tiistai 7. kesäkuuta 2011

Höpinää ja valitusta

Tässä tulee nyt tällainen sekalainen höpinäpostaus. :)

Viikonloppuna oli siskon yo-juhlat. Meni oikein mukavasti ja sää suosi. Illalla kävin viihteellä ja mukavaa oli. :) Ainoa huolenaihe on, kun huomasin jo koulun juhlan jälkeen kuinka nilkat oli turvoksissa. En ollu ehtiny vielä seistä oikeastaan ollenkaan, joten siitä se ei voinut johtua. Salissa oli kyllä todella kuuma, joten liekö se vaikuttanut asiaan.

Yöllä kotiin tultuani huomasin, että nilkat näytti yhtä pahalta kuin ennen siirtoa. Samoin alaselkä oli turvonnu. Aamulla turvotus oli laskenut ainoastaan vähän ja olosta tuli mieleen viime kevät. Tänään turvotus on ollut laskemaan päin, mutta päätin silti soittaa Helsinkiin. Eivät siellä pitäneet asiaa vakavana, mutta käskivät varmuuden vuoksi mennä verikokeisiin vielä tän viikon aikana, vaikka viime kokeet otettiin vasta pari viikkoa sitten.

Sitten toiseen aiheeseen eli ulkonäköön. Pakko valittaa taas tänne, kun kukaan muu ei jaksa kuunnella. Jotenkin sinut oon pystyny nyt kasvojeni kanssa oleen. Kortisonia laskettiin äskettäin 2mg:aan joka toinen päivä, mutta valitettavasti vielä tääkään muutos ei naamassa näy. Uskomatonta!
No, yo-päivänä jouduin sitten mäkin valokuviin. Kun niitä sitten koneelta katteltiin, niin voi kamala sitä järkytystä. Kortisoni näkyy kasvoista tosi paljon, vaikka en sitä ite enää huomaa peilistä kattoessa. Kuvissa kuitenkin huomaa ja nyt on sitten taas epävarmuus tullu takasin. Näytyän niin kamalalta ja läskiltä ettei mitään rajaa. Ja vielä pitäis kaks kuukautta elää ennen kuin kortisnoni ehkä lopetetaan kokonaan. :(

Viimeisimmässä Elinehto-lehdessä oli hyvä juttu lääkkeitten tuomasta ulkonäköhuolista. (http://www.musili.fi/fin/julkaisut_ja_tuotteet/elinehto-livsvillkor/ s.18) Sandimmunin aiheuttaman karvankasvun kanssa oon jo tottunu elämään, mutta mulla kortisoni aiheuttaa tuskaa joka päivä. Onneks asiasta nyt puhuttiin lehdessä ja niin ehkä vanhemmatkin ymmärtää ettei tää kivaa ole.

Juu, tällasta valitusta tällä kertaa. Ehkä tää kuitenkin tästä, vaikka tuntuukin, että kesä menee pilalle, kun pitää elää rumien kasvojen kanssa ja muutenkin yrittää kestää kortisonin aiheuttamaa turvotusta, jota tuntuu olevan vähän joka paikassa ja joka näin kesällä häirittee paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti