maanantai 23. toukokuuta 2011

Kaupungilla

Oon jättäny nyt kokonaan lisähapen käytön. En koe enää tarttevani sitä, kun kävellessä ylämäkeen saturaatio pysyy 97 paikkeilla. Niinpä lähettiin siskon kanssa perjantaina käymään kaupungilla.

Oli oikein mukava reissu. Sain ostettua ihania vaatteita, kenkiä ja korviksiakin. Ihanaa shoppailla ite, kun viimesen puolen vuoden ajan vanhemmat on ostanu mulle vaatteita. Tosin aika vähän, joten oli kiva saada täytettä vaatekaappiin.

Päästiin kaupunkiin kahden aikaan ja kotona oltiin vasta kaheksan maissa. Yhteensä meni siis 6 tuntia eikä tuntunu missään muualla kuin jaloissa. Jaksoin vielä lähteä käymään oman kunnan markkinoilla kotiin tulon jälkeen. Oli kyllä mahtava tunne, kun ei tullu heikotusta eikä silmissä enää sumentunu. :)

Launtai-iltana käytiin sitten viihteellä. Se vasta mukavaa olikin. Kun on viettäny puolitoista vuotta pelkästään perheen kanssa, on tosi mukava päästä tapaan muita ihmisiä. Ja on ihana näyttää taas terveeltä (lukuunottamatta kortisonin aiheuttamaa pientä pyöreyttä kasvoissa). Ennen olin niin kamalan kalpea ja huulet oli aina siniset. Eikä enää tarvinnu hytistä kylmästä, vaikka tuuletus välillä paikoissa puhalsikin.

Tosi mukava viikonloppu siis takana. Ihanaa, että kaikki on näin hyvin, kun siskon yo-juhlat lähenee. :)

3 kommenttia:

  1. pitkä odotus palkittu! :) vielä joku aika sitten meinasi uskosi loppua ja katsoppas nyt! Mukava kuulla hyviä uutisia!

    VastaaPoista
  2. 97 on todella on hyvä :) harvalla on täysi 100 :) itselläni on pelkkä astma ja sairaalassa aina kun mitataan on happisaturaatio 96-98 :) Tsemppiä ! ja toivottavasti pääset syksyllä jatkamaan opintojasi !

    VastaaPoista
  3. Anu, jep, usko meinasi kyllä moneen otteeseen loppua, mutta näköjään lopussa kiitos seisoo. :)

    Anonyymi, kiitos! Samaa toivon itekin. Olis ihana päästä taas kiinni normaaliin elämään. :)

    VastaaPoista