sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Happiviikset

Nyt sitten päätin vihdoin vaihtaa happinaamarin happiviiksiin. Olisin voinut tehdä niin jo tammikuussa, mutta jotenkin sillon ei huvittanu.

Kyllä nää viikset on paljon kätevämmät. Naamari piti aina ottaa pois kun söi. Naposteltavia tosin pystyi laittamaan suuhun naamarin raoista. Mutta onhan se vähän tyhmän näköistä, kun alan olla jo muuten terve ja sitten kävelen happinaamari kasvoilla. Sairaalassakin mua pidettiin aina paljon sairaampana mitä oonkaan naamarin takia.

Viiksillä happivirtaus on enää 2l/min. Tällä samalla virtauksella aloitin viiksien käytön vuosi sitten. Saturaatio nousee paikalla ollessani melkein sataan, mutta liikkeelle lähdettyäni se kyllä aina itsepintaisesti laskee. Yöt aion nyt tästä lähtien olla ilman happea kokonaan.

2 kommenttia:

  1. Minäkin täällä "viiksittelen" ;) Olen sydämensiirtoselvittelyissä tällä hetkellä, ja nyt kun vihdoin on valoa tunnelin päässä, niin kunto alkaa totaalisesti romahtaa. Kai se on vähä sama kuin pitkällisen stressin lauetessa ruumis alkaa reagoida. Mutta toi lisähappi auttaa minulla rintakipuihin! Ei muuta kuin hyvää kevättä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että lisähappi auttaa sulla. Ite en enää oikein jaksais sitä käyttää, kun yli vuosi on sen kanssa mennyt eikä se mulla nyt niin tuntuvasti enää mihinkään auta.
    Hyvää kevättä myös! :)

    VastaaPoista