lauantai 3. syyskuuta 2011

Tuntemuksia koulun alusta

Oon ehtiny pari päivää olla nyt koulussa ja on kyllä ollu mukavaa. :) Oon tässä näitten päivien aikana tajunnu, että kyllä tällanen normaalielämä on paljon kivempaa kuin ainainen kotona makaaminen, vaikka viime viikolla vielä tuntu, etten ehkä haluakaan takasin opiskelemaan.

Omaan asuntoonkin muutto on ollu ihanaa. Oma rauha on kaivattua ja nyt saa tehdä just sitä mitä haluaa. Kämppäkin on kiva ja rauhallinen. Kyllä tykkään. :)

Vähän harmaita hiuksia aiheuttaa ongelmat kurssien kanssa, kun oon sillon kaks vuotta sitten syksyllä käyny niitä. Mutta kai se siitä opettajien avulla selviää.

Ekana päivänä tuntu vähän pahalta nähdä vanhoja luokkakavereita ja huomata kuinka pitkällä ne on jo opinnoissaan. Tuli sellanen olo, että oonko oikeesti muka näin kauan ollu poissa täältä.

Tykkään meijän nykysestä luokasta enemmän kuin entisestä. Oon löytäny samanhenkisiä ihmisiä paremmin kuin sillon viimeks. Niitten ansioista tuntuu jopa siltä etten haluais olla koulusta poissa ollenkaan. :D

Tässä kuussa mulla on kolme sairaalakäyntiä ja ne vähän stressaa, kun pitää matkustella edestakasin ja olla pois. Oon myös alannu pelkään, että jos turvotus johtuukin jostain tosi vakavasta ja jouduin jättään koulun taas kesken. En todellakaan haluais sitä, sillä nyt kaikki tuntuu vihdoin menevän hyvin.

Toivottavasti asiat tästä nyt selkiintyis, saisin sairaalakäynnit alta pois, turvotukselle löytyis joku harmiton syy ja voisin keskittyä täysillä opiskeluun.

Jooh, aika ajatuksenvirtaa tää kirjotus. Koittakaa ymmärtää jotain. :D

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet toipunut jo noin hyvin!! :)

    On niille turvotuksille varmasti joku syy,(kuhan vaan lääkärit aina ottaisivat asiakseen tutkia, mutta näin ei aina ole!:/ ,mutta Toivotaan todellakin, että ei tule mitään yllättäviä uutisia kuitenkaan vastaan!

    Jaksamisia kouluun ja Hyviä Vointeja!!! :)
    -Kikka

    VastaaPoista
  2. Olipas mukava lukea näin kiva päivitys! Ymmärrän tai ainakin voin kuvitella hyvin tuon tunteen, kun pääsee takaisin normielämään kiinni. Itseä alkaa ainakin nämä kotiseinät hieman ahdistaa, reilu viisi vuotta kotonaoloa takanapäin.... Tsemppiä opiskeluihin, sitä kautta se sosiaalinen piirikin kasvaa taas kivasti!

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille! :)

    sartsa, toivottavasti säkin saat sen siirron jo pian ja pääset myös kiinni normaaliin arkeen. :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla että viihdyt hyvin koulussa ja uusi luokka on hyvä :) Toivottavasti turvotukset ei ole mitään vakavaa, on hyvin mahdollista että liittyy vaan jotenkin siihen että sulla ei ole siirrosta kauan pitkä aika vielä, voi olla että noi lähtee itsestään jossain välissä. Toivotaan niin! Tsemppii kouluun ja lääkärikäynteihin!

    VastaaPoista